Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sanitat posa en marxa una campanya per xipar i censar els animals de companyia


Els propietaris de gossos i gats domèstics obtindran una rebaixa en la implantació del xip a les seves mascotes durant el mes d’octubre. Només cal que demanin hora al Centre Veterinari 'Quatre potes', trucant al telèfon 93 791 25 24 o bé al 663 04 22 47.

Campanya Xipa'l i censa'lLa Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, amb el suport de la Diputació de Barcelona, engega una campanya d'identificació i cens d'animals de companyia que té com a objectiu aconseguir un cens real dels animals domèstics, gossos i gats, del municipi. Durant tot el mes d’octubre, l’Ajuntament subvencionarà una part del cost de col·locació d'un xip per a mascotes. Només cal que demaneu hora al Centre Veterinari 'Quatre potes', trucant al telèfon 93 791 25 24 o bé al 663 04 22 47.

Un cop xipat, és obligatori censar l’animal. Aquest tràmit es realitza a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà -OAC- de l’Ajuntament i té un cost de 6 euros.

La regidoria obsequiarà als propietaris d'animals domèstics que s'afegeixin a la campanya amb una placa identificativa per a la mascota amb el número de registre en el cens, i un clauer dispensador de bosses higièniques per a les defecacions dels animals.En el cas que la vostra mascota ja estigui censada però no tingueu la placa identificativa, podeu recollir-la a l’Ajuntament.

Un dels avantatges del xip és que en cas de pèrdua, retrobar l'animal és molt més fàcil. Un altre avantatge és que el xip ajuda a portar-ne un millor control sanitari. Amb l'actualització del cens, l'Ajuntament de Sant Vicenç podrà tenir un control més acurat de la població de gossos i gats del municipi.

La Regidoria de Sanitat, Salut Pública i Consum recorda que el gos ha d'anar pel carrer amb corretja, sigui o no potencialment perillós, i que s'ha d'evitar que entri als parcs i zones d'esbarjo de la mainada, ja que pot provocar problemes de salubritat. També recorda que els gossos potencialment perillosos han de portar sempre morrió.


Campanya Xipa'l i censa'l

Campanya Xipa'l i censa'l

Fitxer: campanya_2017_xip.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 543,97 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^