X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Aquest cap de setmana se celebra el Correllengua a Sant Vicenç

Correllengua 2017El Correllengua, el festival cultural i en defensa de l'ús social de la llengua catalana arreu dels Països Catalans, arriba a Sant Vicenç de Montalt aquest cap de setmana.

Diverses entitats del poble, l’Escola Municipal de Música, el filòleg i poeta Pius Morera i la cantant Bikimel, s’han sumat a la iniciativa, impulsada per la Regidoria de Cultura i la Biblioteca Municipal La Muntala, per celebrar aquest esdeveniment amb un ampli programa d’actes.

Les activitats començaran el dissabte 21, a les 11.30h al Casal de Cultura, on tindrà lloc la inauguració de l’exposició ‘Lola Anglada: art, resistència i compromís’ amb una xerrada, a càrrec de Montserrat Castillo, historiadora de l’art, autora del llibre ‘Lola Anglada o la creació del paradís propi’. L’exposició es podrà visitar els dies 21 i 22 d’octubre d’11.30 a 13.30h.

Diumenge 22, a les 12 del migdia, la plaça del Poble es vestirà de festa per acollir una lectura de textos, a càrrec de MontalTrek, de l'Associació de Gent Gran Els Xurravins i dels Amics dels Pessebres. També hi haurà un recital de poesia amb Pius Morera i actuacions musicals de l'Orfeó Parroquial El Delme, de l'Escola Municipal de Música i de la cantant Bikimel. La festa es completarà amb la lectura del manifest del Correllengua i un brindis popular.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.10.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^