www.svmontalt.cat


Escrita amb un estil net i ric, la primera novel·la de Jordi Puntí és divertida, optimista, àgil i plena d’aventures.

Maletes perdudes de Jordí PuntíLa  Biblioteca Municipal La Muntala organitza aquest divendres a la tarda una nova trobada del Club del llibre. L'activitat consisteix en què un nombre de lectors i/o usuaris de la biblioteca llegeixen un llibre durant un període de temps, i quan arriba la data fixada es troben per comentar-lo informalment amb el dinamitzador de l’activitat, que aquesta temporada és en Joan García Pey.

Les trobades del Club del llibre es fan un divendres al mes, a la biblioteca, i es treballa un autor cada vegada.

Per a aquesta sessió s’ha triat l’obra Maletes perdudes de Jordi Puntí, una narració que ens presenta els destins encreuats d'una família impossible, només la intervenció dels quatre fills dona sentit a la galeria de personatges que desfilen per les seves pàgines: vides descosides i abonyegades com les maletes que es perden pel camí.

Escrita amb un estil net i ric, la primera novel·la de Jordi Puntí és divertida, optimista, àgil i plena d’aventures que atrapen el lector des de la primera pàgina.

La cita per a qui vulgui assistir a aquesta trobada del Club del llibre és divendres 12 de gener, a les 7 de la tarda, a la biblioteca.

Publicat el 09.01.2018