X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Gaudeix del darrer cap de setmana de Festa Major
Pedals, billar, futbolí, cinema, teatre i més teatre


Aquest cap se setmana finalitzen les activitats del programa de Festa Major de Sant Vicenç amb actes esportius i culturals.

Campionat futbolíAquest dissabte 27 de gener arrenca l'últim cap de setmana de Festa Major a Sant Vicenç de Montalt amb el torneig de futbolí que enfrontarà avis i joves al Casal dels Xurravins a partir 2/4 de 10 del matí. Caldrà veure si el joves usuaris de l’Espai Jove aconsegueixen emportar-se la victòria en aquesta ocasió.

També dissabte, s’aixecarà el teló del teatre del Centre Cívic El Gorg per acollir una sessió de cinema familiar a la tarda i un espectacle d’humor interactiu a la nit. El passi de la pel·lícula ‘La Bella i la Bèstia’ començarà a ¼ de 6 de la tarda i la funció 'Impro – Show' a les 10 de la nit. En ambdós casos, l’entrada és lliure amb aforament limitat.


Impro - ShowDiumenge 28 de gener, la 17a MontaltBike, una clàssica de les pedalades del Maresme amb un recorregut de  36 Km. i 1500m de desnivell, amb sortida des de l’avinguda Toni Sors a les 9 del matí. A las 12 del migdia, al Casal dels Xurravins se celebrarà la final del campionat de billar amb lliurament de trofeus i refrigeri.

Ja a la tarda, a partir de les 6, al Centre Cívic El Gorg es podrà veure ‘El vestit POP de l’emperador’, un espectacle musical de La Roda Produccions, adreçat a tota la família que us farà cantar i ballar de valent. L’entrada és gratuïta amb aforament limitat.



Per saber tota la programació de la Festa Major de Sant Vicenç, cliqueu AQUÍ

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.01.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^