X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç de Montalt s'estrena en les curses d'orientació oficials
La prova se celebrarà el proper 11 de febrer i us hi podeu inscriure fins al 7 de febrer per via telemàtica o bé el mateix dia de la cursa


Sant Vicenç acollirà el proper 11 de febrer la 1a Cursa d’Orientació de la Copa Catalana 2018, la lliga oficial organitzada per la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC). La prova està adreçada a tots els públics, ja que hi ha diferents categories i això permet que gent de molt diferent nivell i forma física pugui participar-hi.

Cursa d'OrientacióPer primera vegada Sant Vicenç de Montalt acollirà el proper 11 de febrer la 1a Cursa d’Orientació de la Copa Catalana 2018, una cursa d'orientació camp a través, contrarellotge, d'itinerari lliure però de pas obligatori per punts de control indicats en un mapa, en el menor temps possible i amb l’ajut d’una brúixola.

La participació és oberta a públics de totes les edats, ja que hi haurà diferents categories i això permet que, simultàniament, gent de molt diferent nivell i forma física pugui gaudir realitzant la prova.

La sortida de la cursa es donarà a les 8 del matí des de l’Avinguda Toni Sors. Les inscripcions es poden fer fins al 7 de febrer a través d’aquest ENLLAÇ o bé el mateix dia de la cursa.

Per a més informació també podeu consultar la pàgina web grionsorientació.cat

La cursa està organitzada per l’Associació Excursionista MontaltTrek amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i GoXtreme  amb l’objectiu de  promocionar aquest esport al municipi i ser una oportunitat per iniciar-se en aquesta activitat en companyia d'esportistes experimentats.


Cursa d'Orientació

Cursa d'Orientació

Fitxer: CURSA_ORIENTACIO.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 380.27 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.01.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^