X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
220 persones participen en la consulta impulsada pels 'Xurravins'

Consulta XurravinsEl passat 2 de febrer, el teatre del Centre Cívic El Gorg va acollir un acte on l'Associació de Gent Gran Els Xurravins va fer públic el resultat de la consulta que va realitzar entre els mesos de novembre i gener per conèixer els interessos i les necessitats de present i futur del col·lectiu de gent gran del municipi.

Un total de 220 persones van participar en la consulta que estava oberta a totes les persones majors de 55 anys del municipi, socis i no socis de l'entitat. De les dades facilitades durant la presentació dels resultats pel president de l'Associació de Gent Gran, Antoni José, es desprèn que un 50% del socis dels Xurravins van respondre les 5 preguntes que contenia la butlleta. Tanmateix de les 220 butlletes comptabilitzades, el 95% corresponia a socis de l'entitat i el 5% restant a persones desvinculades de l'associació.

Pel que fa a les propostes, les que van obtenir més vots estan relacionades amb la creació de nous equipaments com un centre de dia amb menjador social o una residència geriàtrica pública.  D'altra banda, els votants van considerar que no fa falta un nou Casal per a la Gent Gran.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, de la Regidora de Gent Gran, Gemma Duran, i d'altres membres del consistori santvicentí.

Podeu veure els resultats de la consulta en aquest document:

Resultats Consulta Xurravins

Resultats Consulta Xurravins

Fitxer: RESULTATS_CONSULTA_ELS_XURRAVINS.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 181.7 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.02.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^