Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'atleta santvicentina Eva Sans continua sumant èxits
Diumege participarà al Campionat d'Espanya Absolut de Cros que se celebra a Gijón


Eva Sans va rebre va ser reconeguda com a millor esportista santvicentina en la categoria sènior femení de la temporada 2016-2017 a la 1a edició de la Nit de l’Esportista celebrada el passat mes de juny, al Centre Cívic El Gorg.


Eva Sans


D’ençà que fa fitxar pel Lleida UA, ara fa tot just un any, l’Eva Sans no ha deixar de sumar nous èxits als seu palmarès esportiu.

Com a resultats més destacats de la temporada 2017-18, que va començar al novembre, l’atleta santvicentina ha disputat el Campionat de Catalunya en pista coberta, proclamant-se campiona dels 4x200 i sotscampiona dels 400m. També ha guanyat el circuïts Maresmenc i Gironí de Cros.

Pel que fa a nous reptes, l'Eva disputarà aquest diumenge dia 25 de febrer a Gijón, el Campionat d'Espanya Absolut de Cros. Amb aquesta competició, tancarà la temporada de cros i pista coberta i començarà la preparació dels campionats de Catalunya i d'Espanya d'Aire Lliure i el Mundial, que se celebraran entre els mesos de juny i setembre.

Destacar que l’Eva Sans no es dedica professionalment a l’atletisme i que ha de fer mans i mànigues per combinar els entrenaments amb la seva dedicació a la família, els fills i la feina.

Des de l’Ajuntament li desitgem molts èxits en el campionat que disputarà aquest diumenge, així com en les properes competicions.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.02.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^