Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç celebra la XXII Trobada de Puntaires
Serà el diumenge 17 de juny al matí a la plaça del Poble

Trobada de Puntaires

El proper diumenge 17 de juny la plaça del Poble aplegarà més de 150 puntaires d’arreu del país en una nova edició d'una trobada que enguany arriba a la seva vint-i-dosena edició. L’esdeveniment, organitzat per l'Associació de Puntaires de Sant Vicenç de Montalt amb el suport de la Regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament, permetrà gaudir durant tot el matí d'aquest art tèxtil que té en el Maresme el seu epicentre i que els darrers anys ha viscut una eclosió amb diferents fires d'artesania, concursos i trobades.

La jornada començarà a les 10 del matí i s'allargarà fins a l'1 del migdia quan es farà l'acte de cloenda amb l'entrega de records per a totes les puntaires participants.

La celebració d’aquesta trobada de diumenge és una mostra de què les puntes de coixí són vigents i les puntaires del municipi, juntament amb las d'altres colles que realitzen trobades setmanals durant tot l'any, s'han convertit en referents de la recuperació, primer, i del renaixement posterior de l'art de les puntes, arreu del país.

     

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.06.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^