Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Diumenge nova campanya de donació de sang i plasma a Sant Vicenç de Montalt
La jornada es durà a terme el 18 de novembre, de 10 a 14h, al Casal de la Gent Gran

Donació de sang


El diumenge 18 de novembre al matí,
tindrà lloc al Casal de la Gent Gran una jornada de donació de sang en la que també es podrà donar plasma. Les instal·lacions estaran obertes de 10 a 14h i, en el cas dels donants de plasma, cal que reservin torn prèviament trucant al 93 557 36 30 o a través del mail plasma@bst.cat. En principi, tothom qui pot donar sang també pot donar plasma, però com que es tracta d’un procés una mica més llarg, d'uns 45 minuts, és necessari programar-ho.

A Catalunya es necessita el doble de plasma del que es recull actualment i això vol dir que calen 10.000 donants. Per ser donant de plasma són necessaris els mateixos requisits que per ser donant de sang: tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos, trobar-se bé de salut i no haver donat sang en els darrers dos mesos.

La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST) i l’Associació de Donants de Sang del Maresme, compta amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat, Salut Pública i Consum de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i l’Associació de Gent Gran Els Xurravins.

+ Info sobre la donació de sang en aquest ENLLAÇ 

Cliqueu AQUÍ per saber més sobre la donació de plasma

Us hi esperem! Gràcies!

Donació de sang

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.11.2018
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^