Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
S'inicia el procés de participació ciutadana pel nou POUM
A la primera sessió informativa de les tres previstes, hi van assistir una seixantena de persones


A partir del 17 de gener, entrarà en funcionament el Punt d'Informació del POUM que s'ha habilitat al Casal de Cultura ( Plaça del Poble, 5) per atendre les consultes i demandes d'informació de la ciutadania. L'oficina romandrà oberta tots els dijous, de 4 a 7 de la tarda, fins al 7 de març.

Sessió Informativa POUM

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va iniciar, dissabte al matí, el procés de participació ciutadana en la revisió del Pla d'Ordenació Urbanística del Municipi (POUM), l'avanç del planejament del qual es va aprovar en el ple municipal del passat mes de novembre. L'acció va consistir en la celebració d'una primera sessió informativa de les tres previstes, que anava adreçada a veïns i veïnes del nucli urbà, mentre que les dues restants -previstes pels dies 17 i 24 de gener- aniran dirigides als ciutadans i ciutadanes de la zona litoral i de les diferents urbanitzacions, tot i que, totes les trobades són obertes a la participació de tothom. L'objectiu d'aquestes sessions és aportar la informació necessària a la ciutadania perquè puguin fer propostes que podrien acabar formant part del nou POUM.


A aquesta primera trobada hi van assistir una seixantena de persones. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Javier Sandoval, el regidor d’Urbanisme, Enric Miralles, el regidor de Participació Ciutadana, Amadeu Clofent, i l’equip d’arquitectes redactor del POUM.


Un cop s'hagin celebrat les tres jornades de participació i hagi finalitzat el termini d’exposició pública s'elaborarà un informe de retorn on es recolliran les conclusions de cada trobada i les aportacions de la ciutadania, que es publicarà a la web del POUM.


Sessió Informativa POUM

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.01.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^