Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament de Sant Vicenç ret un homenatge al Dr. Ríos

L'acte de reconeixement públic al Dr. Ríos en un CLIC.


Reconeixement públic al Dr. Alejandro Ríos

L’alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, acompanyat de la regidora de Sanitat, Salut Pública i Consum, M. Lluïsa Grimal, i d’una àmplia representació del govern municipal, van realitzar el passat 18 de març un acte de reconeixement públic al Dr. Alejandro Ríos amb motiu de la seva jubilació.

El Dr. Ríos va estar acompanyat de la seva família i dels seus companys i companyes de feina.

L’alcalde li va traslladar l’agraïment en nom de la Corporació i del municipi pels serveis prestats a la comunitat durant 22 anys, cuidant de la salut de diverses generacions de santvicentins i santvicentines com a metge de família, i va fer un breu recordatori d'alguns records i vivències compartides amb el Dr. Ríos al llarg de tots aquests anys. En nom de la Corporació, li va fet entrega d’una pintura original de l’artista local, Gina Pórtera, que també va assistir a l’acte, i d’un pin amb l’escut de la vila.

Reconeixement públic al Dr. Alejandro Ríos     Reconeixement públic al Dr. Alejandro Ríos


Per la seva part, el Dr. Alejandro Ríos va agrair la col·laboració i el suport rebut per l’Ajuntament d’ençà que va arribar a Sant Vicenç des de Mataró i, emocionat, va dedicar unes paraules a la seva família i als seus companys.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.03.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^