'Premiem' els incívics amb multes que poden arribar als 3.000 euros
Arxiu extern

Abocaments incontrolatsDesprés que s’hagi detectat un augment en el número d'abocaments incontrolats a diversos indrets del municipi, l'Ajuntament de Sant Vicenį de Montalt ha iniciat una campanya -informativa amb cartells a totes les ārees de contenidors i de vigilāncia per part de la Policia- per acabar amb aquesta mena de prāctiques incíviques que, a més de malmetre la imatge del poble, també suposen un increment en els recursos que s'hi han de destinar a la gestiķ dels residus.  

Recordem que estā totalment prohibit l'abocament de voluminosos, aparells elčctrics, resta de jardineria, runes i qualsevol tipus de residu especial a les ārees de contenidors o a la via pública,  i que les persones que incompleixin la normativa poden ser sancionades amb multes de fins a 3.000 euros.

Us recordem també que l'Ajuntament, mitjanįant la Regidoria de Medi Ambient, ofereix un servei gratuīt de recollida de mobles vells. En el cas d'electrodomčstics, altres voluminosos o restes de jardineria, caldrā abonar una taxa mínima de 10 euros. Prčvia trucada al 93 791 05 11, se us indicarā quan ho podeu baixar al carrer -a la vorera de casa, en un lloc on s'evitin molčsties als ciutadans-, us ho vindran a buscar i ho portaran a la deixalleria.  

El residu verd procedent del manteniment dels jardins ha de ser gestionat a través de la deixalleria mancomunada.

Abocaments incontrolatsCost del servei de recollida 

  • Servei de recollida de mobles vells: gratuīt
  • Servei de recollida d'electrodomčstics i material informātic:
    • Aparells voluminosos (neveres, rentadores, congeladors, televisions grans...): 10 euros/unitat
    • Petits aparells (televisiķ petita, pantalla d´ordinador, batedora, torradora, etc.): 10 euros/ d'1 a 4 unitats
  • Servei de recollida de residu verd (restes de jardineria sense sorra): 
  • 1 saca d'1 m3: 10 euros
  • D'1 a 4 bosses industrials de plāstic: 10 euros

L'Ajuntament vol agrair la colˇlaboraciķ ciutadana en la denúncia d'aquestes actituds incíviques que afecten negativament la imatge del poble i les arques municipals.
Abocaments incontrolats     Abocaments incontrolats


Informaciķ publicada el 20 de marį de 2017