IV Exposició 'Dones de Sant Vicenç 2018'


La IV Exposició 'Dones de Sant Vicenç' és una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, que ha estat possible gràcies a la col·laboració imprescindible de dotze dones del nostre poble que han accedit a compartir una part de la seva història de vida amb tots nosaltres.  

Cada esbós biogràfic dona una visió de l’evolució del paper de la dona a la nostra societat. Si bé, actualment, s’han generat avanços en relació a la igualtat entre homes i dones, encara queda molt camí per recórrer. Així doncs, seguirem reivindicant els nostres drets, seguirem lluitant per la igualtat de gènere en tots els àmbits: familiar, laboral, social..., sempre amb una actitud integradora que ens permeti avançar junts, homes i dones, per aconseguir una societat justa, sense desigualtats ni discriminacions.

L’Ajuntament vol agrair especialment a la Joana, l’Alodia, l’Àngels, l’Aurea, la Carme, l'Ingrid, la Leonor, la Lobna, la Lolita, la Matilde, la Montserrat i la Silvia per la seva implicació en aquesta exposició i també al Grup Fotogràfic SVM per la seva generositat i col·laboració.  


Podeu llegir els apunts biogràfics de les dotze dones que han participat en l'exposició en aquest document:

Apunts biogràfics exposició 'Dones de Sant Vicenç 2018'

Apunts biogràfics exposició 'Dones de Sant Vicenç 2018'

Fitxer: APUNTS_BIOGRAFICS_DONES_SVM_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 13
Mida: 972.76 kB

 

Informació publicada el 19 de març de 2018