S'organitza un cicle de ballades de sardanes mensuals
Arxiu extern

Sardanes a la plaça


La proposta 'Sardanes a la Plaça' neix a partir d’una iniciativa de l’Àrea de Cultura, Festes i Tradicions de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt que organitza cada últim diumenge de mes a les dotze del migdia ballades de sardanes a la plaça del Poble.

El cicle, que inclou vuit ballades, començarà aquest diumenge 25 de febrer amb la cobla la Principal de Banyoles. La propera ballada de sardanes, excepcionalment es farà en dissabte, i està prevista per al proper 23 de març i també anirà a càrrec de la Principal de Banyoles.

El calendari segueix el 28 d’abril amb la cobla Ciutat de Manresa; el 26 de maig amb la cobla Xaloc; el 30 de juny amb la cobla Vila de la Jonquera; el 28 de juliol amb la cobla Baix Empordà; el 27 d’octubre amb la cobla la Principal de Banyoles i tancarem el cicle amb la cobla Xaloc el 24 de novembre.

A més, tindrem les tradicionals ballades de sardanes de la Festa Major d’Estiu, el 15 d’agost a la plaça del Poble, i de la Diada Nacional de Catalunya, l’11 de setembre a al c/ Xaloc.


Sardanes a la plaça

Informació publicada el 21 de febrer de 2024