Us presentem el programa d'activitats d'estiu que organitza la Regidoria d'Esports
Arxiu extern


Les inscripcions es faran a través d'una plataforma en línia, que estarà operativa a partir del 13 de maig.

Enaquest ENLLAÇ trobareu tota la informació relativa a les Estades Esportives d'Estiu: activitats, preus, servei de menjador...


Estades Esportives Estiu 2024

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt presenta la seva oferta esportiva per l'estiu. Un ampli ventall d'activitats durant els mesos de juny i juliol per aquest 2024.

Con en les darreres edicions, oferim sis tipus d’activitats al llarg de l'estiu: Mini Estades (I3 i I4), Estades 1 (I5 a 2n), Estades 2 (3r a 1r ESO), Campus Gimnàstica (a partir d'I5), Campus de Ball (a partir d'I5) i Cursets de Natació (a partir d'I2). Totes elles han estat pensades perquè la canalla descobreixi i visqui l'esport de manera sana i lúdica, i seran dirigides i animades per persones titulades en els àmbits de l'esport i el lleure. 

Les activitats es distribueix en torns setmanals, de dilluns a divendres. L'horari general és de 9.00 a 13.00 h i de 15.00 a 17.00 h, tot i que s'ofereix el servei d'acollida a partir de les 8.00 h i servei de menjador entre les 13.00 i les 15.00 h. Els cursets de natació tindran una durada de 4 setmanes i s’oferiran de dilluns a dijous en dos torns en horari de tarda.

inscripcions

Les inscripcions es faran en 3 torns, a través d'una plataforma online, que s'obrirà el dia 13 de maig. La plataforma estarà oberta de 8 a 20 hores.

  • Del 13 de maig al 3 de juny (o fins exhaurir les places): inscripcions obertes per a les persones empadronades a Sant Vicenç de Montalt
  • Del 21 de maig al 3 de juny (o fins exhaurir les places): inscripcions obertes per a les persones residents* al municipi i esportistes d‘una entitat esportiva santvcentina*

    *Persones residents: titulars d’un habitatge a Sant Vicenç de Montalt o titulars d’un contracte de lloguer al municipi amb vigència de contracte superior a un any.
    * Esportistes d‘una entitat esportiva santvicentina: cal adjuntar-hi la fitxa federativa o un certificat emès per l’entitat on practica l’esport, signat i amb el segell.
  • Del 28 de maig al 3 de juny (o fins exhaurir les places): inscripcions obertes a tothom

PREUS

  • Activitats: 63,90€/setmana, excepte els cursets de natació que tenen un cost de 68,96€/curs
  • Servei acollida: 3€/dia
  • Servei menjador: Consultar la informació específica d'aquest servei

reunió informativa

Es farà una reunió informativa dijous 6 de juny a les 19.00 h a la Seu d'Entitats Esportives.

Per a més informació 

PROGRAMA ESTADES ESPORTIVES D'ESTIU 2024: activitats, horaris, preus, servei de mejador...


 

Informació publicada el 2 d'abril de 2024