La pintura d'Emilio Machado, al Casal de Cultura
Arxiu extern


El Casal de Cultura acull l’exposició ‘Mediterráneo’, una mostra amb obres del pintor canari Emilio Machado, que es podrà veure fins al 28 d’abril, els dissabtes i diumenges de 12 a 14 h.

La mostra s'inaugura divendres 5 d'abril, a les 19.30 hores.


Nascut a l'illa de La Palma el 1936, Emilio Machado va passar la seva infància a Tenerife, on es va iniciar a l'ofici de pintar; va estudiar arquitectura en els anys 70 a Barcelona, fet que li va permetre entrar en contacte amb el moviment artístic català de l'època, una circumstància que ha tingut un gran impacte posterior en la seva obra. Després d'un temps dedicat a l'arquitectura, Machado va decidir bolcar-se plenament en la pintura, una passió que el va portar a viure a Mèxic i Nova York. L’any 2015 va fixar la seva residència a Sant Vicenç de Montalt.

De la trajectòria internacional de Machado donen fe les seves exposicions a París, Mèxic, Moscou, Suïssa, Nova York, Miami, Texas, i a les principals ciutats espanyoles.

En el seu currículum destaquen les seves aportacions a mostres col·lectives com la d'Art Contemporani Català que es va realitzar al Nippon Club de la ciutat dels gratacels o Visions del desig, dedicada al pintor Salvador Dalí.

Company de Picasso i Dalí entre molts altres dels grans, aquest artista de traços perfectes, de relleus que conviden l'observador a acostar-se a centímetres dels seus olis es deixa veure aquests dies a la sala d'exposicions del Casal de Cultura.

La mostra ‘Mediterráneo’ que s'inaugurarà aquest divendres 5 d'abril a les 19.30 hores i es podrà veure fins al 28 d’abril, els dissabtes i diumenges de 12 a 14 hores, presenta obres en les quals el blau és el color protagonista.

Un luxe que de segur agradarà i molt a tots aquells visitants que s'acostin a contemplar art en estat pur.


Exposició Emilio Machado


Informació publicada el 3 d'abril de 2024