L'Ajuntament instalˇla tendals per donar ombra als patis de l'escola bressol
Arxiu extern


Les obres de millora per proporcionar zones d'ombra als patis del centre educatiu han suposat un inversió municipal de 8.808,80 euros.


Tendals bressol

L'Escola Bressol Municipal Els Garrofers ja disposa d'uns tendals per proporcionar zones d'ombra als patis de l'equipament, una infraestructura que ha instal·lat l'Ajuntament i que ha suposat una inversió municipal de 8.808,80 euros.

La solució tècnica triada per mitigar els efectes de la radiació solar ha estat la instal·lació de sis tendals motoritzats amb sensors de vent i ignífugs, que compleixen amb les normatives de seguretat vigents.

Aquesta actuació, se suma a la que es va portar a terme el passat mes de febrer a l'Escola Sot del Camp per instal·lar 10 tendals als patis d'infantil, i respon a la necessitat d’adaptar els centres educatius al canvi climàtic amb la implementació de mesures per mitigar l’impacte de les altes temperatures.

En el marc del pla d’adequació al canvi climàtic, l’Ajuntament també té previst dotar a l’Escola Sant Jordi d’espais d’ombra als patis amb aquest mateix sistema de tendals. A més, la Diputació de Barcelona està redactant dos projectes que permetran la instal·lació de nous elements naturals i constructius per ampliar les zones d’ombra dels patis del dos centres de primària del municipi.

Informació publicada el 15 d'abril de 2024