L'Ajuntament reforça el dispositiu policial per a les nits del cap de setmana
Arxiu extern


Es reforçarà la vigilància als punts on s’ha detectat més activitat incívica, i es faran controls d’alcoholèmia i drogues.

Patrullatge policia


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt segueix treballant per tal de fomentar el civisme i la convivència harmònica entre veïns i veïnes. En el marc d’aquest treball, s’ha reforçat el dispositiu de vigilància policial de les nits del cap de setmana, tot fent una passa més en termes de seguretat i convivència.

En concret, la Policia Local reforçarà la seva presència en els espais públics, principalment en aquells punts on s’han detectat activitats incíviques, amb més efectius i més mitjans.

Els agents realitzaran tasques de control dels espais públics, d’informació sobre la normativa de civisme i convivència, de control de sorolls i de supervisió de les activitats a la via pública per tal de reforçar la percepció de seguretat en horari nocturn.

Amb la posada en servei d’aquest reforç policial, l’Ajuntament vol refermar la sensació de seguretat i la confiança durant les nits, garantint que Sant Vicenç de Montalt continuï sent un poble tranquil i segur.

Cal recordar que la col·laboració activa dels veïns i veïnes amb els seus avisos i informacions és fonamental. Per aquest motiu, us demanem que si observeu qualsevol fet denunciable, contacteu directament amb la Policia Local trucant al telèfon 609 30 30 20 per tal que hi pugui actuar.

Informació publicada el 19 d'abril de 2024