Nova eina per a comunicar incidŔncies a la via p˙blica

DesperfectesL'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt posa a disposiciˇ dels ve´ns i ve´nes una aplicaciˇ (app) per a dispositius m˛bils amb la voluntat de vehicular d'una manera mÚs Ógil i eficaš les incidŔncies que els ciutadans detectin a la via p˙blica.

SantviAPProp permet notificar incidŔncies de la via p˙blica a travÚs de fotografies i geolocalitzaciˇ. El procediment Ús molt rÓpid i senzill. NomÚs cal adjuntar una foto de la incidŔncia amb una breu descripciˇ i per geolocalitzaciˇ, l'aplicaciˇ s'encarrega de detectar de forma automÓtica les coordenades exactes en quŔ s'ubica la mateixa. Un cop enviada, el responsable rep notificaciˇ de la mateixa i, a partir d'aquest moment, s'inicien els trÓmits per donar soluciˇ a la incidŔncia detectada.

SantviAPProp  estÓ disponible de forma gratu´ta per als sistemes operatius Android i iOS, nomÚs cal descarregar-la, instalĚlar-la i comenšar a utilitzar-la.

Tanmateix, us recordem que al web municipal www.svmontalt.cat tambÚ disposeu d'un formulari per a comunicar qualsevol tipus d'incidŔncia a la via p˙blica.

En cas que vulgueu fer arribar alguna proposta, queixa o suggeriment relacionats amb anomalies als espais p˙blics (miralls de trÓnsit o senyals malmesos, fanals o semÓfors en mal estat, sots a la via p˙blica...), nomÚs cal que empleneu aquest breu qŘestionari, que tambÚ us ofereix la possibilitat d'adjuntar-hi fotografies, i ens posarem en marxa per solucionar les incidŔncies detectades.