Centre CÝvic El Gorg
Presentaciˇ

El PUNT de TROBADA dels santicentins i santvicentines


Centre CÝvicLa inauguraciˇ, per la Festa Major de Sant Vicenš de 2003, del Centre CÝvic “El Gorg” va suposar el naixement  d┤un espai emblemÓtic que s┤ha convertit en l┤autŔntic pulmˇ social i cultural del nostre poble, i que ha esdevingut un lloc de referŔncia pels ve´ns, entitats i associacions  de Sant Vicenš.

En aquest equipament municipal, a banda de la programaciˇ pr˛pia, la iniciativa dels ve´ns Ús bÓsica per definir una oferta d┤activitats Ómplia i variada. Durant tot l┤any, a les diferents sales i tallers del CÝvic es programen obres de teatre, concerts, conferŔncies, presentacions, vÝdeo-f˛rums, xerrades, balls, exposicions, etc. Un mar d┤activitats que tenen com a objectiu bÓsic potenciar les iniciatives ciutadanes, des del convenciment que les persones sˇn el centre d'atenciˇ preferent de la tasca municipal, i que Ús amb el seu suport i la seva implicaciˇ que cal avanšar en la millora de les condicions de vida del conjunt del poble.

El Centre CÝvic ha esdevingut tambÚ la seu social d┤una gran part de les entitats i associacions del municipi, que utilitzen els seus tallers i despatxos per portar a terme cursos, assajos, reunions i d┤altres activitats.


Aquest espai polivalent compta amb:

Centre CÝvic El Gorg

SALA D┤ACTES:  Amb capacitat per a 300 persones, amb c˛modes butaques, un gran escenari i acurades instalĚlacions de llum i so. En aquesta sala, es programen audicions musicals, obres de teatre, balls, conferŔncies, etc.

CASAL D┤AVIS: Sala diÓfana amb quasi 200m2, situada a l┤entrada de l┤edifici que acull la seu social de l┤Associaciˇ de Gent Gran \"Els Xurravins\".

BIBLIOTECA: Amb una superfÝcie de 400m2 , “La Muntala” Ús un espai aut˛nom dins el Centre CÝvic que ha estat dotada amb tots els requisits de les biblioteques de nova generaciˇ (xarxa informÓtica, equip multimŔdia  i un fons molt important de llibres, revistes, m˙sica, pelĚlÝcules i documentals.

TELECENTRE: espai dotat d┤equipament informÓtic i ajuda personalitzada, que es dirigeix a tots els usuaris i prioritÓriament a la poblaciˇ que no compta amb mitjans propis d┤accÚs a les noves tecnologies.

SALES-TALLERS: Una de les mancances del municipi havia estat, fins la inauguraciˇ del CÝvic, el fet de no disposar de locals adients per el desenvolupament d┤activitats. Aquests 2 tallers han possibilitat la realitzaciˇ de tot tipus de cursos (catalÓ, hist˛ria...) i tallers (pintura, fang...)

DESPATXOS I ARMARIS: Les entitats del municipi disposen de 4 despatxos (compartits en diferents horaris) per a reunions i demÚs activitats, i de 20 armaris individualitzats per guardar els seus materials i pertenences.

SALA DE R└DIO: Al CÝvic, ja hi ha habilitat l┤espai  fÝsic que ocuparÓ la futura RÓdio Municipal. Aquest projecte, llargament anhelat, permetrÓ que Sant Vicenš gaudeixi d┤una emissora pr˛pia que sigui el principal punt de referŔncia informativa de l'actualitat local.

Centre CÝvic El GorgSi necessites disposar d┤algun espai on realitzar xerrades, actes, esdeveniments o qualsevol tipus d┤activitat, posem al teu abast espais on poder fer-ho:

- Sala d┤Actes
- Tallers
- Despatxos

A l┤agenda de la web trobareu, degudament actualitzats, tots els actes programats al Centre CÝvic i a la resta d┤equipaments i espais municipals.

Estructura

Centre CÝvic "El Gorg"

Regidor de Cultura: Amadeu Clofent
aclofent@svmontalt.cat

Dinamitzadora del Centre CÝvic:

Silvia Monteagudo
smonteagudo@svmontalt.cat

Ens trobareu a:
Riera del Gorg, s/n
TelŔfon: 93 791 07 09
centrecivic@svmontalt.cat

Els nostre horari Ús:

De dilluns a divendres: de 10 del matÝ a 10 de la nit

Dissabtes i diumenges: d'11 del matÝ a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre

FESTIUS (que no s'escaiguin en diumenge) TANCAT