Oficina d'Atenciˇ al CiutadÓ (OAC)
Presentaciˇ


SANT VICENă: Un poble de les PERSONES i per a les PERSONES


Casa de la VilaL┤Oficina d┤Atenciˇ al CiutadÓ Ús un servei de l┤Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt que permet a les ciutadanes i els ciutadans resoldre trÓmits municipals de forma centralitzada i respondre les demandes d┤informaciˇ sobre el mateix Ajuntament o sobre el poble.

L┤OAC Ús una aposta de l┤Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt per una administraciˇ de qualitat que es basa en un model d┤atenciˇ personalitzada i especialitzada, amb l┤objectiu d┤agilitar les gestions municipals i millorar, des d┤un ˙nic punt, el servei que presta l┤Administraciˇ Municipal.

Amb aquest servei s┤ofereix un tracte personalitzat i professional, una administraciˇ mÚs propera, en definitiva, un Ajuntament receptiu al ciutadÓ.

Estem fent un gran esforš per unificar i simplificar tots els trÓmits que ens relacionen amb la ciutadania, per tal que la majoria, es puguin resoldre en una sola visita.

Per estalviar-vos temps, us hem preparat per a la seva descÓrrega una instÓncia electr˛nica que us serÓ ˙til per els trÓmits que encara no es fan electr˛nicament.

Des d'aquest espai tambÚ podeu accedir a la secciˇ de  TrÓmits i Gestions , on us expliquem qui els pot fer, i com, on i en quin moment. Aquesta pÓgina estarÓ actualitzada constantment.

Hem agrupat tots els trÓmits en grups. Seleccioneu el grup i el trÓmit que necessiteu. Trobareu la informaciˇ detallada i podreu imprimir els models d'impresos relacionats amb el trÓmit.

Estructura
Oficina d'Atenciˇ al CiutadÓ (OAC)

Regidor: Miquel └ngel MartÝnez i Camarasa
alcaldia@svmontalt.cat

Cap de l'OAC: Ana Montes
amontes@svmontalt.cat

Auxiliars administratius/ves:

Cristina Marull 
cmarull@svmontalt.cat

Cristina Pannon
pannonbc@svmontalt.cat

Joan Rabat
jrabat@svmontalt.cat

Oficina d' Atenciˇ al CiutadÓ
C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt

Tel.: 93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61
Correu electr˛nic:
oficines@svmontalt.cat

Horari:
De dilluns a divendres: de 9:00h a 14:00h