Infermera virtual
Presentaciˇ

Aquest portal, adrešat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretÚn promoure la salut de les persones, posant al seu abast una eina educativa que els permeti tenir cura de la seva salut.CONSELLS DE SALUT


(09/10/2017)

└carsSˇn microorganismes que es troben a la pols i sˇn els residus que generen els que poden provocar alĚlŔrgia. Com que per desenvolupar-se necessiten foscor, humitat i temperatures cÓlides, alguns consells per combatre'ls sˇn airejar l'habitaciˇ i les mantes i rentar la roba del llit una vegada a la setmana amb aigua calenta (55 ░C). 

(25/09/2017)

Meitat de Taronja La vitamina C es perd amb la cocciˇ, per tant, ha de provenir d’aliments crus. TÚ un gran poder antioxidant que ajuda a prevenir l’envelliment celĚlular. Una manca de vitamina C pot provocar malalties com l’escorbut. La gran majoria de les fruites i verdures en contenen, per˛ en canvi Ús inexistent en els aliments d’origen animal. Si vols saber quins aliments sˇn rics en vitamina C, consulta’ns.

(11/09/2017)

Ulleres i aletes de submarinisme Si tens pensat fer activitats al mar, et recomanem informar-te prŔviament si hi ha espŔcies marines perilloses i de les zones amb risc de lesions. Portar la protecciˇ personal adequada a l'activitat que es vulgui fer, com una armilla salvavides per a la navegaciˇ a vela, un vestit de neoprŔ, guants i ulleres per a activitats subaquÓtiques, etc. t'ajudarÓ a gaudir de manera segura. Si vols saber-ne mÚs, consulta'ns! 

(28/08/2017)

Dona embarassadaGeneralment, l'embarÓs no suposa cap impediment per a poder viatjar. Has de saber que, a partir de les 28 setmanes, les companyies aŔries demanen un certificat firmat per un professional de la salut. I que, a partir de la setmana 36, es recomana evitar els trajectes de llarga durada pel risc de part. Si vols saber-ne mÚs, consulta'ns! 

(14/08/2017)

Volta al mˇnPrevi a marxar de viatge, Ús aconsellable acudir a un professional de la salut expert en Salut Internacional, perquŔ et recomani de manera personalitzada quines mesures de prevenciˇ has de tenir en compte segons les caracterÝstiques del viatge (la destinaciˇ, la durada, les condicions, el clima i les teves caracterÝstiques personals).