Infermera virtual
Presentaciˇ

Aquest portal, adrešat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretÚn promoure la salut de les persones, posant al seu abast una eina educativa que els permeti tenir cura de la seva salut.CONSELLS DE SALUT


(21/05/2018)

Icona sobre xarxes socials╔s important educar els infants en l'˙s segur d'internet. Per aix˛, Ús recomanable aprendre a utilitzar les noves tecnologies per a saber quŔ fa el teu fill, conscienciar-lo de la importÓncia de no facilitar dades personals o situar l'ordinador en un espai com˙ de la casa. Si vols conŔixer d'altres consells, visita'ns!

(07/05/2018)

Icona mans sota aixeta d'aiguaMantenir una bona higiene de les mans permet reduir els microbis i evitar malalties.

Si vols saber com i quan s'han de rentar les mans, consulta'ns.

(23/04/2018)

Rosa i llibre de Sant Jordi╔s important estar atent a les proves d’amor que es reben d’altres persones, per aixÝ poder retornar-li de la millor manera. La intensitat en quŔ es donen i reben proves d’amor tambÚ ha d’estar en harmonia, ja que si es rep mÚs del que es dˇna o si es dˇna mÚs del que es rep, no es produeix una correcta regulaciˇ d’aquesta emociˇ.

(09/04/2018)

CaminarLa prÓctica regular d'exercici fÝsic millora els sÝmptomes residuals de la depressiˇ i ajuda a prevenir-la.

(26/03/2018)

Maleta de viatgeA la farmaciola de viatge hi ha d’haver material bÓsic de cures (tiretes, gases, etc.), un term˛metre, repelĚlents d’insectes, crema solar i alguns medicaments com analgŔsics per al dolor o la febre i antihistamÝnics per a reaccions alĚlŔrgiques o picades d’insectes. ╔s recomanable endur-te, nomÚs, els medicaments que sÓpigues utilitzar. Si vols saber-ne mÚs, consulta’ns!