Infermera virtual
Presentaciˇ

Aquest portal, adrešat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretÚn promoure la salut de les persones, posant al seu abast una eina educativa que els permeti tenir cura de la seva salut.CONSELLS DE SALUT


(14/08/2017)

Volta al mˇnPrevi a marxar de viatge, Ús aconsellable acudir a un professional de la salut expert en Salut Internacional, perquŔ et recomani de manera personalitzada quines mesures de prevenciˇ has de tenir en compte segons les caracterÝstiques del viatge (la destinaciˇ, la durada, les condicions, el clima i les teves caracterÝstiques personals).

(31/07/2017)

MosquitEl paludisme o malÓria es contagia per la picada d'un mosquit que ataca del capvespre fins a la matinada. Encara que hagis fet la prevenciˇ farmacol˛gica de la malÓria, pren mesures per evitar les picades de mosquit: utilitza roba de mÓniga llarga i colors clars, i mosquitera per dormir, preferiblement impregnada amb permetrina. 

(17/07/2017)

Icona crema solarEl factor de protecciˇ Ús l'Ýndex que indica el temps d'exposiciˇ al sol sense risc de cremada. Com mÚs alt sigui el factor, mÚs alta serÓ la protecciˇ. Cada persona tÚ unes necessitats diferents, en funciˇ del tipus de pell. Si vols saber quin Ýndex de protecciˇ Ús l'idoni per a tu, visita'ns.

(03/07/2017)

Fitness bandPer mantenir una activitat fÝsica saludable, es recomana un mÝnim de 30 minuts al dia o bÚ 1 hora entre 3 i 5 dies per setmana d’intensitat lleugera o moderada per a persones sense cap problema de salut.

(19/06/2017)

Maleta de treball sonmiant amb viatjarEstablir i mantenir bon ambient laboral i agafar-se temps lliure per gaudir d’altres plaers de la vida, son punts importants perquŔ la feina sigui saludable. Si vols saber-ne mÚs, consulta'ns.