X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Portada > Serveis a les persones > Participació Ciutadana > Entitats i Associacions
Botó que mostra/amaga menú lateral
Participació Ciutadana
Entitats i Associacions


Un poble OBERT a TOTHOM!!!


LOGO entitats Sant VicençLOGO entitats Sant VicençLOGO entitats Sant VicençLOGO entitats Sant VicençLOGO entitats Sant Vicenç

Des d'aquesta pàgina podreu contactar amb les entitats que formen part activa de la societat de Sant Vicenç de Montalt. Com podreu observar, el teixit associatiu és força important a la nostra localitat i està en continu moviment.

Les entitats són les peces fonamentals del moviment associatiu; totes elles compleixen un paper important en l'organització d'actes lúdics al municipi, en la vida i el debat polític o, exclusivament, en ajudar a aquells estrats socials més necessitats.

La ciutadania, a través de les entitats i associacions, és el veritable eix vertebrador de la vida social, cultural, esportiva i política de Sant Vicenç, i volem sentir la seva veu per tenir-la en compte a l´hora de dissenyar  i planificar el futur del nostre municipi.

Les entitats i associacions, a través d'aquest espai, podreu accedir al contingut de l'Ordenança que regula les subvencions a particulars, així com a totes aquelles  tramitacions relacionades amb el àmbit associatiu: sol·licitud de subvencions, alta al Registre Municipal d'Associacions i Entitats (RMAE), peticions d'espais al Centre Cívic perquè pugueu programar els vostres actes i reunions, etc.

Dades de l'àmbit
Entitats i Associacions

Regidor de Participació Ciutadana: 
Miquel Rovira
roviramm@svmontalt.cat

Administrativa: Min Cucurull
participacio@svmontalt.cat


Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenç de Montalt

Telèfon: 93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61

El nostre horari és:
De dilluns a divendres: de 9:00h a 14:00h

OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^