Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
Carpe
Fes trÓmits i consultes
Participaciˇ Ciutadana
Entitats i Associacions


Un poble OBERT a TOTHOM!!!


LOGO entitats Sant VicenšLOGO entitats Sant VicenšLOGO entitats Sant VicenšLOGO entitats Sant VicenšLOGO entitats Sant Vicenš

Des d'aquesta pÓgina podreu contactar amb les entitats que formen part activa de la societat de Sant Vicenš de Montalt. Com podreu observar, el teixit associatiu Ús forša important a la nostra localitat i estÓ en continu moviment.

Les entitats sˇn les peces fonamentals del moviment associatiu; totes elles compleixen un paper important en l'organitzaciˇ d'actes l˙dics al municipi, en la vida i el debat polÝtic o, exclusivament, en ajudar a aquells estrats socials mÚs necessitats.

La ciutadania, a travÚs de les entitats i associacions, Ús el veritable eix vertebrador de la vida social, cultural, esportiva i polÝtica de Sant Vicenš, i volem sentir la seva veu per tenir-la en compte a l┤hora de dissenyar  i planificar el futur del nostre municipi.

Les entitats i associacions, a travÚs d'aquest espai, podreu accedir al contingut de l'Ordenanša que regula les subvencions a particulars, aixÝ com a totes aquelles  tramitacions relacionades amb el Ómbit associatiu: solĚlicitud de subvencions, alta al Registre Municipal d'Associacions i Entitats (RMAE), peticions d'espais al Centre CÝvic perquŔ pugueu programar els vostres actes i reunions, etc.

Dades de l'Ómbit

Entitats i Associacions

Regidor de Participaciˇ Ciutadana: Amadeu Clofent
aclofent@svmontalt.cat

Auxiliar administrativa: Maria JosÚ Cucurull
participacio@svmontalt.cat

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt

TelŔfon: 93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61

El nostre horari Ús:
De dilluns a divendres: de 9:00h a 14:00h

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona