Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
Carpe
Fes trÓmits i consultes
Sanitat, Salut P˙blica i Consum
Animals de companyia

TAXA PER LA TINENăA I RECOLLIDA D'ANIMALS


La finalitat d┤aquesta └rea de treball Ús contribuir a la defensa de l┤estat de salut de la poblaciˇ, mitjanšant accions encaminades a detectar i reduir els riscos derivats dels factors ambientals, inclosa la seguretat alimentÓria. Sˇn activitats de protecciˇ de la salut l┤aplicaciˇ de normatives legals, l┤avaluaciˇ de riscos i les intervencions de vigilÓncia i control sanitari.

Els objectius que ens hem marcat sˇn:
Adopciˇ animals de companyia

  • Mantenir en els llindars de tolerÓncia les col˛nies d┤insectes i rosegadors.
  • Fomentar la tinenša responsable i el compliment de la normativa vigent en relaciˇ als animals de companyia.
  • Detectar i avaluar les condicions higiŔniques i sanitÓries en l┤Ómbit de la higiene alimentÓria.
  • Avaluar i millorar les condicions higiŔniques i sanitÓries, tant d┤espais p˙blics (zones esportives, sorrals de joc infantil) com a nivell d┤ind˙stries i establiments que es regeixen per normes sanitÓries.
Tot seguit us oferim enllašos amb diferents portals que seran del vostre interŔs si estimeu i respecteu als animals de companyia.

Portal de la Societat Protectora d'Animals de Matarˇ

Portal del Consell Comarcal, dedicat als animals de companyia.

Portal de la Diputaciˇ de Barcelona que us recomanem si voleu adoptar un animal de companyia o bÚ recuperar-ne el vostre, en el cas que l┤hagueu perdut.

En aquest portal trobareu tota la informaciˇ sobre la Fundaciˇ Affinity, promotora del respecte a la vida de TOTS els essers humans.

animals de companyiaPer tal d┤assolir aquests objectius, s┤han estructurat, conjuntament amb altres regidories com Urbanisme, Serveis Municipals i Governaciˇ, una sŔrie de programes de sanejament ambiental:

  • Programa de vigilÓncia i control de l'estat sanitari de les piscines p˙bliques de la ciutat: Amb la nova normativa, Ús competŔncia de l'Ajuntament aquesta vigilÓncia, de la qual queden al marge les piscines de les comunitats de ve´ns.
  • Programa de desratitzaciˇ, desinsectaciˇ i desinfecciˇ: L'objectiu del programa Ús el control de les plagues que es poden donar al municipi, sempre que es tracti de zones p˙bliques. Es fan els tractaments de manteniment rutinaris i, en cas que siguin necessaris, els tractaments de xoc.
  • Programa de control de la poblaciˇ d┤animals de companyia: Es treballa per conscienciar a la ciutadania envers la tinenša responsable, alhora que s┤actualitza el cens municipal d┤animals de companyia i es vetlla pel compliment de la normativa vigent en aquest Ómbit.

    Us recordem que els gossos i gats han d'estar degudament censats al Registre Municipal d┤Animals de Companyia.

  • Programa de sanejament de solars bruts: En aquests casos, es vetlla perquŔ els solars municipals estiguin nets i es fa el seguiment i la supervisiˇ dels particulars que originin problemes.
Dades de l'Ómbit

Salut P˙blica

Regidora de Salut P˙blica: M. Llu´sa Grimal
mallgrimal@svmontalt.cat

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt

C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt

TelŔfon: 93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61

El nostre horari Ús:
De dilluns a divendres: de 9:00h a 14:00h

Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona