www.svmontalt.cat
Portada > Alcaldia > L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt us dona la benvinguda

Miquel Àngel Martínez i CamarasaSant Vicenç de Montalt és un poble del qual ens podem sentir orgullosos. Per la seva gent i el seu dinamisme, amb un gran nombre d´entitats i associacions compromeses, i on la qualitat de vida i l'entorn privilegiat en el qual ens trobem són trets que cal preservar i potenciar.

A Sant Vicenç de Montalt, molts hi treballem i tots hi habitem i ens divertim i, en aquest sentit, els projectes i les actuacions que es posen en marxa tenen per objectiu contribuir a l'articulació i el foment de totes les activitats que el municipi acull.

L'espai web municipal www.svmontalt.cat és un instrument més en aquest procés de millora que impulsa l'Ajuntament. Els seus continguts són actualitzats diàriament i s´hi pot trobar informació sobre el municipi actual i la seva història, els fets quotidians i els programes de les activitats dels col·lectius i associacions que disposen també d´apartats propis.

És una eina d´informació, ja que entenem que la cooperació i la relació entre els ciutadans, l'administració local i les organitzacions socials s'han de basar en l'accessibilitat a la informació necessària i la possibilitat de participació per part de tots.

Aquesta finestra virtual ens ha d'ajudar també a obrir les portes de Sant Vicenç de Montalt a totes les persones d'arreu que estiguin interessades en conèixer millor el nostre poble. A la vegada, el fet d´obrir aquest portal fa que totes les persones que viuen al poble puguin disposar d'un servei útil, àgil i còmode per comunicar-se amb l'Ajuntament.

Us convido a aprofitar les eines de proximitat que ens ofereixen les noves tecnologies per conèixer una mica millor Sant Vicenç de Montalt.


Sant Vicenç de Montalt us dóna la benvinguda!


Miquel Àngel Martínez i Camarasa

Alcalde de Sant Vicenç de Montalt 

correu-e   Línia directa amb l'alcalde