Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els santvicentins es bolquen amb la Fira-Festa d'Estiu

Fira-Festa d'Estiu

La tercera edició de la Fira-Festa d'Estiu de Sant Vicenç de Montalt, celebrada el passat dissabte 25 de juliol, al parc de Can Boada, va resultar un èxit rotund de participació.

Des de les 5 de la tarda i fins que va tancar portes als volts de les 10 de la nit, centenars de persones van poder gaudir de l'ampli programa d'activitat per a públics de totes les edats i de la gran oferta de productes i serveis que oferien la quinzena de parades que van participar en una fira, que enguany tornava a repetir escenari al parc de Can Boada.

Fira Festa d'Estiu 2015Durant la jornada firal, el parc va registrar una activitat frenètica i la gran quantitat de públic assistent va poder gaudir de les diverses activitats programades. Des de les propostes pensades pels més menut, com la ludoteca, els tallers de cuina i maquillatge, o els inflables, fins les destinades al públic adult, com el concert de pop i rock, que va oferir el grup Big Fish Covers, o la desfilada de moda, organitzada per la botiga Look at me, que va congregar una gran quantitat de persones al voltant de la catifa vermella.

Al recinte firal també es va habilitar un espai dedicat a les Jornades Gastronòmiques del tomàquet, on la botiga Sóc pagès d'Arenys de Mar va muntar una parada de venda de 14 varietats de tomàquets, que va despertar la curiositat dels visitants.

Els horts urbans de Sant Vicenç també hi van ser presents amb un estand, en el qual diverses persones que conreen les parcel·les del parc dels Germans Gabrielistes van exposar-hi una mostra de tomàquets de collita pròpia, que tothom que va voler, va poder tastar.

Fira Festa d'Estiu 2015     Fira Festa d'Estiu 2015


Una de les novetats de la fira d'enguany que va tenir millor acceptació entre el públic va ser la zona de restauració, que convidava a seure a l'ombra dels arbres per poder menjar i beure al voltant d'una taula. El restaurant Bocanada i el Cafè les 3 Viles van ser els encarregats de servir els vins i la carn argentina preparada a la barbacoa, i les begudes i els entrepans, que ajudaven a reposar forces entre activitat i activitat.

La campanya dels “Xurripunts”, impulsada per la Regidoria de Comerç amb la col·laboració dels comerciants locals i el suport de la Diputació de Barcelona, va resultar un altre dels punts d'atracció de la Fira-Festa d'Estiu. Així, tots els usuaris que durant la campanya van anar sumant “Xurripunts”, dissabte van poder canviar els seus vals per un pal de selfie.

La regidora de Comerç, Gemma Duran,  s'ha mostrat molt satisfeta per l'èxit d'aquesta 3a edició de la Fira-Festa d'Estiu i ha volgut agrair  als establiments participants el seu esforç i implicació alhora que els ha felicitat pel bon resultat i l'excel·lent acollida que han tingut totes les propostes per part dels assistents.

La regidora també s'ha congratulat de la consolidació d'un esdeveniment que, edició rere edició, s'ha anat fent gran gràcies als treball de totes les persones que el fan possible i, sobre tot, a la resposta positiva del públic.

NOTES:

  • Estem elaborant un àlbum amb totes les imatges captades durant la Festa-Festa d'Estiu 2015 que, un cop enllestit, estarà disponible al web municipal i al Facebook de l´Ajuntament.
  • Pal de selfie: en el cas que us trobeu amb dificultats a l´hora de configurar el pal de selfie amb sistemes operatius Andrioid, seguiu aquestes indicacions:

Instruccions pal selfie

Instruccions pal selfie

Fitxer: instruccions_PAL_SELFIE.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 83.19 kB



OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.07.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^