X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En marxa els tallers d'Educació Parental
Aprenent a ser pares

Tallers parentalsEl dissabte dia 26 de setembre es posa en marxa un programa d'Educació Parental, impulsat pels ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac, que inclou tallers gratuïts per a pares i mares d'alumnes dels centres educatius d'ambdues poblacions.

Els tallers del programa "Aprenent a ser pares" es duran a terme mensualment, del mes de setembre de 2015 al mes de juny de 2016, en horari de dissabte de 10 a 12.30h, i s'aniran alternant entre el Centre Cultural La Fabriqueta de Caldes i el Centre Cívic El Gorg de Sant Vicenç.

Amb aquest programa, la Regidoria d'Ensenyament persegueix aportar recursos a la tasca educativa dels pares i mares, i una visió sistèmica que els permeti construir bons vincles afectius amb els fills, millorar la comunicació interpersonal i gestionar de forma eficient les situacions d´estrès i els conflictes en l'àmbit familiar.

El primer taller es realitzarà el proper 26 de setembre al Centre Cultural La Fabriqueta de Caldes i porta per títol “Com motivar als fills”.

Al mes d'octubre, li tocarà el torn a Sant Vicenç, que proposa un taller sobre “Comunicar  millor: entendre i fer-nos entendre” que s'oferirà el dissabte, dia 17, al Centre Cívic El Gorg.

Les dates dels següent tallers programats són: 14 de novembre, 12 de desembre, 16 de gener, 27 de febrer, 12 de març, 30 d´abril, 21 de maig i 18 de juny.

L'assistència als tallers és lliure i cada sessió està pensada de forma independent a les altres de manera que si no es pot assistir a totes no es perd el fil del taller global.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.09.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^