X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Regidoria de Promoció Econòmica ultima noves actuacions pel foment de l'ocupació

Brigada Municipal de Serveis

Des del Servei Local Ocupació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ja s'està treballant en les noves iniciatives per al foment de l'ocupació, dirigides a les persones usuàries del Servei.

Les accions que es duran a terme estan relacionades amb la inserció laboral, estaran coordinades des del Consell Comarcal, i compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. Les principals línies de treball se centren en tres programes que combinen formació i treball, i van adreçats a diferents col·lectius.

El primer programa anirà destinat a persones empadronades al municipi, majors de 45 anys, aturades de llarga durada i que hagin esgotat la prestació per desocupació i/o subsidi.

Pel que fa al segon programa, també anirà dirigit a persones empadronades a Sant Vicenç, en aquest cas, aturades de llarga durada i que siguin perceptores de la paga per Renda Mínima d´Inserció (PIRMI)

Aquestes dues actuacions combinen formació transversal i professionalitzadora amb un contracte real de treball, ja que durant 6 mesos les persones que hi participin passaran a formar part de la Brigada Municipal de Serveis de l'Ajuntament.

En quant al tercer programa, "Joves per l'Ocupació", va destinat a joves de 16 a 24 anys (fins a 30 anys en cas de disposar de certificat de discapacitat igual o superior al 33%), sense graduat de l´E.S.O. o amb graduat i sense estudis post obligatoris .

El programa contempla l'acompanyament, la tutorització la formació professionalitzadora i les pràctiques en empreses dels joves que hi participin. També es contempla una possible contractació amb una durada de 6 mesos.

Les persones interessades a rebre informació sobre els diferents programes poden posar-se en contacte amb el Servei Local d'Ocupació de la Regidora de Promoció Econòmica trucant al telèfon 93 791 47 18 o mitjançant un correu a promocioeconomica@svmontalt.cat 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.09.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^