X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'alcalde de Sant Vicenç es reuneix amb la Policia Local

Tota la plantilla de la Policia Local de Sant Vicenç de Montalt s’ha reunit amb l’alcalde i regidor de Governació, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, per fer balanç de les intervencions d’aquest estiu i tractar altres assumptes referents a la seguretat del municipi. La reunió ha estat presidida per l’alcalde que ha felicitat a tota la plantilla per la feina feta aquesta temporada.

El responsable de fer balanç de l’estiu i exposar l’activitat actual del cos de seguretat ha estat el cap de la Policia Local, Josep Bellonch, que ha fet una valoració positiva sobre els índex de delinqüència a la vila en aquesta primera meitat de l’any, en comparació amb d'altres poblacions amb característiques similars a la comarca.

L’alcalde, per la seva banda, ha volgut destacar la important tasca preventiva que la Policia Local duu a terme amb l’objectiu d’evitar furts i robatoris. En aquest sentit, ha remarcat els bons resultats de la campanya de controls preventius de pas de vehicles que es venen desplegant des del passat mes de juliol a les zones d’accés al municipi.

Martínez també ha valorat molt positivament l’entrada en funcionament aquest passat estiu de la Unitat de Proximitat i la bona acollida que ha tingut entre la ciutadania la figura dels agents de proximitat que patrullen a peu per diferents punts de la localitat a determinades hores del dia, amb l’objectiu d’apropar el cos a les inquietuds diàries dels santvicentins.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.10.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^