X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Campanya per fomentar la tinença responsable d'animals de companyia

Censa'l i xipa'lDurant el mes d'octubre, totes les persones propietàries de gossos i gats i residents a Sant Vicenç  tindran un descompte, que assumirà l’Ajuntament, en la implantació del xip al Centre Veterinari “Quatre potes”. Abans però, caldrà demanar cita prèvia mitjançant una trucada al 93 791 25 24 o bé al 663 04 22 47.

Identifica'l

La Regidoria de Sanitat, Salut Pública i Consum posa en marxa una campanya per fomentar la tinença responsable d’animals de companyia que incidirà en tres aspectes: animar als propietaris a censar els seus animals, incentivar l’adopció d’animals abandonats i conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de recollir les defecacions dels seus gossos.

Tot seguit us detallem les actuacions que s'estan duent a terme:

  • Siguem cívicsFoment del civisme: durant el mes d’octubre s’instal·laran un total de 31 plaques indicatives a la via pública, recordant als propietaris l’obligació e recollir les defecacions dels seus gossos.
  • Foment de la identificació: aquest mes d'octubre, els propietaris de gossos i gats, es poden beneficiar d’un descompte en la implantació del xip a les seves mascotes. Prèviament, haureu de demanar cita al Centre Veterinari “Quatre potes” (c/ Costa Daurada local, 57 -Telèfons: 93 791 25 24 o 663 04 22 47.

    Un cop identificat l’animal es obligatori censar l’animal. Aquest tràmit es realitza a l’OAC de l’Ajuntament i s’ha d’aportar la documentació següent:
    • Censa'l i xipa'lCartilla de l’animal
    • Document d’inscripció a l’AIAC (xip)
    • DNI del propietari/a
    • Un cop inscrit l’animal rebreu al vostre domicili una placa identificativa i còpia del registre de l’animal a l’ANICOM (registre general d’animals de companyia). En el cas que el vostre animal ja estigui inscrit però no tingueu la placa identificativa, podeu recollir-la a l’Ajuntament.
    • Quan presenteu la documentació a l’OAC rebreu un obsequi consistent en un clauer portador de bosses per recollir les defecacions dels animals.
  • Adopta'mFoment de l’adopció: si voleu adoptar, apadrinar o ajudar als animals de companyia podeu trobar tota la informació en aquest enllaç.

La campanya està impulsada per la Regidoria de Sanitat, Salut Pública i Consum amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Censa'l i xipa'l!

Censa'l i xipa'l!

Fitxer: Censa_l_i_xipa_l.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 67.16 kB


Siguem cívics!

Siguem cívics!

Fitxer: Siguem_civics.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 59.33 kB


Adopta'm!

Adopta'm!

Fitxer: Adopta_m.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 70.89 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.10.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^