Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els mes de setembre ens deixa una nova baixada de l'atur

Oficina de Treball

Al mes de setembre el volum d'aturats a Sant Vicenç de Montalt va baixar en 1 persona respecte a l'agost, arribant a 243 persones aturades inscrites a l'Oficina del SOC.

El Maresme ha vist com  durant el mes de setembre augmentava la xifra de persones aturades. Augment que ha afectat a 19 dels 30 municipis de la comarca. Els índexs d'atur també han registrat increments a nivell provincial i en el conjunt de Catalunya.

La taxa d'atur de Sant Vicenç és de l'11,40%, 5 punts per sota de la mitjana comarcal (16,53%), i també per sota de la mitjana provincial (14,91%) i de la total de Catalunya (14,81%).

Amb aquest nou descens de l'atur registrat al setembre, l'evolució interanual és positiva, es a dir al setembre del 2015 hi havia un 7,25% menys de persones aturades al municipi que al setembre de 2014.

Pel que fa al conjunt de municipis de la comarca, la comparativa interanual reflecteix un descens de l'atur generalitzat.

Podeu ampliar aquesta informació consultant el Report d'Atur elaborat per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme.


Taxa atur setembre

Taxa atur setembre

Fitxer: setembre_2015.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 101.74 kB



OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.10.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^