X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Policia Local posa en marxa una nova campanya de control de velocitat
Es realitzaran controls aleatoris en tot el terme municipal de Sant Vicenç

Controls velocitat

La Policia Local de Sant Vicenç de Montalt comença des d'avui i fins a finals de novembre, una nova campanya de vigilància i control de la velocitat amb un aparell radar cedit pel Servei Català de Trànsit, que es desenvoluparà en tot el terme municipal en diferents horaris.

L'objectiu principal d'aquests controls de velocitat és conscienciar els conductors que una velocitat inadequada durant la conducció, augmenta la distància de frenada i disminueix el temps de reacció, essent la causa directa de nombrosos accidents de trànsit. 

El factor més significatiu dels accidents ocorreguts en zones urbanes és la velocitat inadequada a la qual circulen els vehicles per aquestes vies. Especialment en el cas d'atropellament, la velocitat és determinant, ja que a partir de 80 quilòmetres l’atropellament por resultar mortal pel vianant; mentre que a una velocitat de 30 quilòmetres per hora, el risc de mort del vianant es redueix al 10 per cent.

La Policia Local recorda que les sancions per superar el límit de velocitat permesa oscil·len entre 100 i 500 euros, depenent si la infracció és greu o molt greu. Aquestes infraccions poden incloure la pèrdua de fins a 6 punts del permís de conduir.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.11.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^