Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Brigada Municipal de Serveis incorpora dos santvicentins que estaven a l'atur

Programa Treball i Formació

Dues persones del municipi en situació d’atur que havien exhaurit la prestació per desocupació han trobat feina a través del programa “Treball i formació” del Consell Comarcal del Maresme.

Es tracta de dues persones del municipi, majors de 45 anys, aturades i que no cobren cap prestació, renda ni subsidi per desocupació que s’han incorporat avui dia 16 de novembre a la Brigada Municipal de Serveis. La durada del contracte és de sis mesos i desenvoluparan la feina de peó de neteja de brigada, realitzant tasques de manteniment i neteja de la via pública.

La selecció d’aquests treballadors s’ha fet convocant els candidats del llistat de persones preseleccionades per l’Oficina del SOC de Premià de Mar i la contractació va a càrrec del Consell Comarcal del Maresme que les cedeix a l’Ajuntament.

Durant els 6 mesos de durada del contracte, els dos treballadors, a banda d’adquirir experiència laboral, també rebran 90 hores de formació. Tot plegat està enfocat per millorar les seves possibilitats de cerca de feina.

En total, el Consell Comarcal del Maresme ha contractat a 29 persones que es trobaven aturades per treballar durant sis mesos en el propi Consell i en 17 ajuntaments de la comarca com a auxiliars administratius, peons de construcció, peons de neteja o peons d'horticultura i jardineria.

Les contractacions han estat possibles per la participació de l'administració comarcal en el "Programa Treball i Formació" impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons provinents dels Pressupostos Generals de l'Estat i el Fons Europeu.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.11.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^