X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Policia Local i Mossos d'Esquadra treballen junts per evitar robatoris

Controls policials

La Policia Local de Sant Vicenç de Montalt conjuntament amb els Mossos d'Esquadra han posat en marxa una nova campanya especial centrada en la vigilància i control de vehicles, amb l’objectiu d’evitar furts i robatoris.

Els controls preventius de pas de vehicles es realitzen coordinadament amb els Mossos d’Esquadra, i aquests dies s'estan desplegant principalment a les zones en les quals els presumptes delinqüents podrien accedir al municipi amb la voluntat de perpetrar un delicte.

Durant els controls, els agents tenen especial interès en els vehicles de persones forasteres així com furgons, camionetes i turismes que puguin transportar objectes sostrets.  

Tanmateix, des de la Policia Local es recorda que la col·laboració ciutadana és clau per a aconseguir un poble més segur i ens donen els següents consells de seguretat per evitar robatoris:

  • Tancar amb clau la porta del domicili sempre que sortim de casa, encara que sigui per poca estona.
  • Alertar als cossos policials en cas d'advertir la presència de persones o vehicles sospitosos a l'interior de comunitats de veïns o estacionats a la via pública.

Podeu contactar amb la Policia Local al telèfon 609 30 30 20 o amb els Mossos d'Esquadra al 112.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.11.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^