X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
"Iaia!", amb Montserrat Carulla, l'obra escollida per a la sortida al teatre del febrer
La sortida es farà el divendres 26 de febrer i les entrades ja són a la venda

Laia!

Iaia! és una divertida comèdia, escrita i dirigida per Roger Peña, i protagonitzada per la seva mare, Montserrat Carulla, juntament amb el seu nét, Aleix Peña, i la jove Katia Klein. Una ocasió d'or per veure la Carulla en estat pur abans que s'acomiadi dels escenaris.

Montserrat Carulla és Xesca, una àvia, una iaia peculiar, curiosa, una mica primmirada i addicta a l'orxata, les noves tecnologies i el xat, que conviu amb el seu nét Josep. El jove, com tants altres de la seva generació, està a l'atur i viu al piset de la seva àvia que és qui el manté. Una nit coneix la Sílvia, una nena bé a la que convida a casa donant inici a una sèrie de confusions i malentesos, que comencen quan l'àvia els sorprèn en un moment íntim.

Les entrades són a la venda fins al 10 de febrer al Casal de la Gen Gran, de dilluns a divendres, d'11 a 12h. El preu, que inclou l'entrada i el servei de bus, és de 25 euros pels socis "Xurravins" i 30 euros, pels no socis.

La sortida per anar al Teatre Borràs de Barcelona a veure l'obra Iaia! està organitzada per l'Associació de Gent Gran Els Xurravins i es farà el divendres 26 de febrer. El bus sortirà a 2/4 de set de la tarda des del Centre Cívic El Gorg.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.01.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^