X
Abonaments piscina 2018
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Estalviem a les nostres factures amb un consum responsable i reflexiu
Sant Vicenç se suma al Dia Mundial del Consumidor

Dia Mundial del Consumidor

L'Assemblea General de la Xarxa Local de Consum, impulsada per la Diputació de Barcelona, va proposar l'any 2011 organitzar de manera periòdica, una campanya de comunicació conjunta de tots els ens locals que en formen part, adreçada a la ciutadania, per commemorar el Dia Mundial del Consumidor amb un lema unitari.

Per aquesta edició de l'any 2016 el tema escollit ha estat el foment entre la ciutadania, des de la perspectiva d'un consum responsable i reflexiu, de l'estalvi en les factures dels principals subministres bàsics a la llar: aigua, electricitat i gas, recursos que suposen una despesa gens menyspreable en les economies familiars i la gestió dels quals té alhora un important impacte mediambiental.

L’Ajuntament de Sant Vicenç s’ha adherit a la campanya i posa a la vostra disposició díptics informatius amb consells per estalviar en les factures dels diferents subministres.

Aprofitem per recordar-vos que disposem de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor on es gestionen els tràmits de les vostres queixes, sempre relacionades amb temes de consum. L’oficina funciona de dilluns a divendres, de 9 a 14h.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.03.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^