Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
Carpe
Fes trÓmits i consultes
NotÝcies - Actualitat
Estalviem a les nostres factures amb un consum responsable i reflexiu
Sant Vicenš se suma al Dia Mundial del Consumidor

Dia Mundial del Consumidor

L'Assemblea General de la Xarxa Local de Consum, impulsada per la Diputaciˇ de Barcelona, va proposar l'any 2011 organitzar de manera peri˛dica, una campanya de comunicaciˇ conjunta de tots els ens locals que en formen part, adrešada a la ciutadania, per commemorar el Dia Mundial del Consumidor amb un lema unitari.

Per aquesta ediciˇ de l'any 2016 el tema escollit ha estat el foment entre la ciutadania, des de la perspectiva d'un consum responsable i reflexiu, de l'estalvi en les factures dels principals subministres bÓsics a la llar: aigua, electricitat i gas, recursos que suposen una despesa gens menyspreable en les economies familiars i la gestiˇ dels quals tÚ alhora un important impacte mediambiental.

L’Ajuntament de Sant Vicenš s’ha adherit a la campanya i posa a la vostra disposiciˇ dÝptics informatius amb consells per estalviar en les factures dels diferents subministres.

Aprofitem per recordar-vos que disposem de l’Oficina Municipal d’Informaciˇ al Consumidor on es gestionen els trÓmits de les vostres queixes, sempre relacionades amb temes de consum. L’oficina funciona de dilluns a divendres, de 9 a 14h.


Informaciˇ publicada el 15 de marš de 2016
Imprimir  | Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona