X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Una tardor d'obres per millorar Sant Vicenç

L´Ajuntament demana disculpes per les molèsties que puguem ocasionar-vos, i també una mica de paciència i col·laboració alhora de respectar les senyals de prohibició que s'instal·lin.
A finals del passat setembre, els veïns de Can Boada van poder veure com l´empresa Obras y Pavimentos Brossa, S.A., iniciava les obres de canalització de les aigües pluvials i residuals de Can Boada-Sud. El projecte que s´està executant contempla diverses modificacions i millores sobre la proposta inicial, que només preveia refer una part de la xarxa i suprimir l´estació impulsora, ubicada a l´alçada de la zona d´equipaments de Can Boada. L´avanç de les obres, que s´allargaran 5 mesos aproximadament, ha fet que la Policia Local hagi restringit la circulació d´alguns carrers que s´aniran obrint al trànsit paulatinament.

Altre indret en el qual ja s´han començat a notar les transformacions és el Passeig dels Pins, ja que dies enrere es van dur a terme les feines per enretirar els postes de la xarxa elèctrica de distribució aèria. En quant a la urbanització d´aquest espai, ja s'ha posat en marxa la maquinària administrativa per tal d´obrir el concurs d´adjudicació de les obres.


L´entorn de l´edifici “Azor” també canviarà de fisonomia així que s´enllesteixin les obres d´urbanització de l´entorn de la finca, que consistiran en corregir les acumulacions d´aigües pluvials, urbanitzar el llindar sud de la finca mitjançant la construcció d´una vorera, pavimentar la calçada i instal·lar enllumenat públic, fins el carrer Montnegre. També es preveu la canalització de serveis i les connexions a les xarxes de pluvials i clavegueram, entre d´altres actuacions. Aquestes obres i la transmissió a l´Ajuntament de la propietat d´una franja de zona verda són fruït del conveni que van signar,  a principis d´any, l´Ajuntament i la Comunitat de Propietaris “Azor”.

Per acabar, fer esment a les obres d´ampliació de la xarxa elèctrica de distribució subterrània que s´estan duent a terme, des de mitjans del passat octubre, a la zona de Montalpark. Aquesta actuació ha provocat restriccions en l´aparcament de diversos carrers de la zona.

Publicat el 12.11.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^