X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La teva foto de Sant Vicenç, pot tenir premi!!!
Presentació de fotografies: del 23 de maig al 22 de juny

Concurs fotos 2016Enguany, el concurs de fotografia “Un tastet de Sant Vicenç” arriba a la seva novena edició. La Regidoria de Cultura per tal d’incentivar la participació de tothom que ho vulgui ha optat per triar un tema molt obert i l’única condició és que la imatge sigui de Sant Vicenç de Montalt.

El concurs està dotat amb 200 euros per a la fotografia guanyadora, 100 euros per a la segona i 75 per a la tercera. També hi haurà un premi de 100 euros per al millor autor/a santvicentí/na.

Les obres a concurs s’hauran de presentar del 23 de maig al 22 de juny a l’OAC de l’Ajuntament (c/ Sant Antoni, 13). El veredicte es farà públic el dia 6 de juliol a través de la web municipal, i el divendres 8 de juliol, a les 8 del vespre, se celebrarà l'acte de lliurament de premis al Centre Cívic El Gorg, on romandran exposades les fotografies participants fins al 28 de juliol.

Tanmateix, les imatges premiades i les finalistes serviran de base per a la realització del calendari SVM 2017 que l’Ajuntament farà arribar a totes les llars del municipi a finals d’any.

Consulteu AQUÍ les bases del concurs.



OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.04.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^