X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La implicació de tot un poble amb els nens i nenes de l'Índia

Campus Solidari 2016

Campus Solidari 2016Dissabte, 30 d’abril, una delegació del C.F. Santvicentí, encapçalada per l’alcalde del municipi, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va partir amb rumb a l’Índia per posar en marxa el IX Campus de Futbol Solidari.

L’expedició santvicentina romandrà fins al 10 de maig al districte d’Anantapur, on portaran a terme un treball solidari amb els infants més desfavorits a través del futbol, donant continuïtat a un projecte que va néixer gràcies a l'impuls del santvicentí Pere Ferrer i que compta amb el suport de la Fundació Vicente Ferrer i del consistori santvicentí.

Durant 10 dies, els tretze santvicentins que s’han desplaçat a l’Índia conviuran amb un nombrós grup de nens i nenes als que intentaran transmetre valors com la companyonia, la igualtat, l’esperança i la llibertat mitjançant l’aprenentatge de l’esport del futbol. Tanmateix, els monitors catalans també compartiran els seus coneixements teòrics i pràctics amb els col·laboradors nadius amb l’objectiu que es converteixen en els futurs entrenadors dels infants que participen en el projecte.

Campus Solidari 2016     Campus Solidari 2016


D’altra banda, la IX edició del Campus de Futbol Solidari també servirà un any més per canalitzar nous apadrinaments d’infants a través de la Fundación Vicente Ferrer que ve desenvolupant des de fa molt de temps una important tasca social i solidària en una de les regions més pobres del món.


Campus Solidari 2016

Campus Solidari 2016

Fitxer: campus_solidari.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.1 MB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.05.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^