Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament crea una borsa de treball de monitors/es esportius/ves
El termini per presentar-se finalitza el dia 10 de juny a les 14h

Xarxa XalocL’Ajuntament de Sant Vicenç ha obert una oferta de treball a través de la plataforma Xaloc per crear una borsa de monitors/es esportius/ves per a les activitats esportives d’aquest estiu i per cobrir eventuals necessitats d’ocupació urgent o baixes de personal. El codi de l’oferta és el 227211.

El termini per presentar-se a aquesta convocatòria finalitza el proper 10 de juny a les 14 hores i us podeu inscriure a l’oferta sempre i quan ja sigueu usuaris de la Plataforma Xaloc. Si no ho sou, podeu fer-ho demanant dia i hora al Servei Local d’Ocupació mitjançant un trucada al 93 791 47 18 o un correu a promocioeconomica@svmontalt.cat

Les tasques a desenvolupar pels treballadors d’aquesta borsa de treball són les de monitoratge de grups de nenes de 3 a 12 anys, planificant i portant a terme les sessions d’activitats esportives i lúdiques en funció del grup d’edat.

Per poder accedir a aquesta borsa de treball s’exigeix un cicle formatiu de grau mitjà, tot i que es valorarà la formació específica en Activitats físiques i esportives o Conducció d'activitats fisicoesportives en el medi natural.

Quant als mèrits, es tindran en compte l’experiència en dinamització d'activitats esportives i d'entreteniment i les titulacions superiors al CFGM d'activitats físico-esportives com CFGS, CAFE, MEF ...

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.05.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^