Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Renovació de les targetes per gaudir de preus més baixos a la Piscina Municipal

Tarja de ResidentAquesta temporada d'estiu, es tornaran a aplicar unes tarifes que ofereixen preus reduïts per accedir a les instal·lacions de la Piscina Municipal a les persones que disposin de la Targeta de Resident. 

La targeta és gratuïta, està elaborada amb material plàstic per fer-la més còmoda i usable per a l'usuari i té una vigència de dos anys. L'únic requisit per gaudir d'aquesta tarja és estar empadronat al municipi. Per obtenir-la, cal que us adreceu a l'OAC de l'Ajuntament (c/ Sant Antoni, 13), portant-hi una foto, mida carnet.

Als usuaris del Carnet Gratuït de Transport Urbà en vigor (estudiants, minusvàlids, pensionistes i jubilats empadronats a la vila) no els hi cal obtenir la Targeta de Resident per a poder beneficiar-se de les tarifes reduïdes de la Piscina Municipal.

Piscina municipal

Enguany, la piscina obrirà portes el cap de setmana del 4 i 5 de juny. Aquests dies, i també el cap de setmana de l'11 i 12 de juny, l'entrada serà gratuïta per a totes les persones que presentin a la taquilla la Targeta de Resident o el Carnet Gratuït de Transport Urbà en vigor. A partir del 18 de juny, la piscina obrirà diàriament i la temporada de bany es tancarà el dia 11 de setembre.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.05.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^