X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El delegat del Govern a Barcelona visita Sant Vicenç de Montalt

Visita delegat del GovernAquest matí el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, ha fet una visita institucional a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i s'ha reunit amb l’alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i integrants de la corporació municipal, per conèixer de primera mà l’actualitat del municipi.

Durant la trobada, s’han tractat diversos temes i projectes de futur que l’equip de govern té sobre la taula, com ara la millora del parc dels Germans Gabrielistes i del passeig marítim.

Tanmateix, el delegat també s’ha interessat per l’exitosa sortida que el govern municipal ha donat a l’assumpte de les ocupacions il·legals d’habitatges i ha proposat l’organització d’una jornada per posar en comú la via adoptada pel consistori santvicentí amb d’altres municipis que estan patint aquesta problemàtica.

Un cop finalitzada la reunió de treball, el delegat del Govern ha signat en el llibre d'honor i ha visitat alguns dels llocs més emblemàtics del municipi, com la platja, el passeig marítim i el parc del Germans Gabrielistes, on ha pogut conèixer l’abast dels dos gran projectes de legislatura en els quals està treballant el govern municipal.

Abans d’acomiadar-se, Miquel Àngel Escobar ha mostrat el seu interès i predisposició a donar suport a les necessitats de la vila.


Visita delegat del Govern     Visita delegat del Govern


Visita delegat del Govern



OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.06.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^