Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tot a punt per la revetlla popular de Sant Joan
L'arribada de la Flama del Canigó i el sopar popular amb fi de festa musical seran els moments més destacats de la nit.

Com cada any, en arribar aquestes dates, us oferim un seguit de consells i recomanacions que ens resultaran a tots plegats de gran ajut a l'hora de gaudir de les revetlles amb seguretat:

Revetlles amb precaució: petards, fogueres, correfocs, gastronomia i consum, consells sanitaris...

Flama del CanigóLa pista annexa al Pavelló Municipal Toni Sors serà de nou el punt de trobada per a tots aquells que han triat celebrar la nit més fetillera de l'any participant a la revetlla popular de Sant Joan que organitza la Regidoria de Cultura.

El tret de sortida el donaran les petites gimnastes de l’Escola Municipal de Gimnàstica artística que, enguany seran les encarregades de portar la Flama del Canigó des l’Espai Jove fins l'esplanada que hi ha a tocar del Camp Municipal de Futbol, on és previst que arribin als volts de 2/4 de 9 del vespre.

Tot seguit, el regidor de Cultura, Amadeu Clofent, llegirà el Manifest d’Òmnium i, en acabat, es farà l’encesa de la foguera, mentre els assistents fan un tast de coca i brinden amb cava.

Revetlla de Sant JoanA les 10 de la nit, la pista annexa al pavelló obrirà portes per acollir el sopar popular, a base de pa amb tomàquet i embotits, que compartiran prop de 200 persones. Per la seva banda, l’Orquestra Marinada s'ocuparà de posar música i ritme a la revetlla amb una sessió de ball, oberta a tothom, que s'iniciarà a partir de les 11 de la nit.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.06.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^