X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La temporada de platges, en marxa

PlatgesEl servei  de vigilància i socorrisme de platges es va posar en marxa el passat cap de setmana i serà diari fins a l’11 de setembre. L'Ajuntament de Sant Vicenç té encomanat aquest servei a Pro-Activa Serveis Aquàtics, S.L. Com a novetat, pel que fa a la posada a punt de les platges, l'Ajuntament hi ha fet instal·lar una nova dutxa amb passera i quatre banderes del municipi de grans dimensions.

L'horari del servei de socorrisme serà de 12 a 18h, durant els mesos de juny i setembre i d’11 a 19h els mesos de juliol i agost. Per realitzar les tasques encomanades, Pro-Activa posarà al servei de les platges de Sant Vicenç tres socorristes aquàtics i 1 coordinador durant el mesos de juny i setembre. Aquest personal es veurà incrementat en 1 socorrista els mesos de juliol i agost. El servei també comptarà amb 1 mòdul de socors, 1 embarcació i 1 caiac de rescat, 1 desfibril·lador , 1 torre i 1 cadira de vigilància mòbil, pals de bandera per informar els usuaris de l'estat de la mar, canal d'entrada i sortida d'embarcacions i línies de vida i 1 cadira per al bany de persones amb mobilitat reduïda.

La platja de Sant Vicenç té una longitud de 1.237 m i, enguany com en anteriors temporades, ofereix una àmplia gamma de serveis, des d’un parc inflable aquàtic, guinguetes amb zones d’hamaques i ombrel·les, dutxes, passeres de fusta tractada, cabines de WC -una adaptada-, àrees lúdico-esportives i de salut o zones de jocs infantils, fins a punts de recollida selectiva de residus i plafons que serveixen per informar els usuaris de diferents aspectes: plànol, equipaments i serveis, qualitat de l'aigua i de la sorra, telèfons d'interès, normes d'ús, etc.


Platja     Platja



OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.06.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^