X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Un Campus de Primera!!!
Tres jugadors de Primera Divisió visiten el Campus de Futbol de Sant Vicenç

Campus 2016Aquesta setmana tres jugadors de Primera Divisió han acompanyat els alumnes del Campus de Futbol de Sant Vicenç de Montalt i han compartit les seves experiències i inquietuds amb els petits aficionats de la pilota. Es tracta del santvicentí Víctor Álvarez, que milita a les files del RCD Espanyol, Javi Márquez, jugador del Granada CF, i David  López del Nàpols.

Els alumnes que participen al Campus han pogut gaudir de la companyia d’aquests tres futbolistes a les instal·lacions del Camp Municipal de Futbol i han aprofitat l’oportunitat per plantejar-los un munt de preguntes que han estat respostes de molt bon grat pels jugadors professionals.

Les petites promeses del futbol també han pogut compartir, per una estona, les tècniques que aprenen al Campus amb les destreses professionals de Víctor Álvarez, Javi Márquez i David López.

Per la seva banda, el tres jugadors s’ho han passat d’allò més bé amb els petits, als que han animat a continuar formant-se i esforçar-se  per aconseguir els seus reptes, això sí, sense deixar de divertir-se i gaudir del Campus, dels seus companys, dels seus entrenadors i sobretot del futbol.

Tanmateix, aquesta setmana el regidor d'Esports, Enric Subirón, també ha realitzat una visita al Camp Municipal de Futbol per veure in situ com s'estan desenvolupant les activitats dels Campus i saludar als participants.  

El Campus de Futbol de Sant Vicenç està organitzat pel CF Santvicentí amb la col·laboració de l’Ajuntament i enguany arriba a la seva XVIII edició.


Campus 2016     Campus 2016 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.06.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^