Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç estrena servei de Wifi gratuït a la platja

Sant Vicenç ha estrenat un nou punt de servei de la xarxa sense fils (Wifi) que ja està operatiu a la platja. Aquest nou punt d'accés gratuït a Internet se suma als que venen donant servei a l'Av. Toni Sors (2014) i el parc dels Germans Gabrielistes (2015).

Wifi platjaL'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha instal·lat un nou punt de Wifi a la platja del municipi, que permetrà la navegació les 24 hores del dia i 365 dies a l'any, de qualsevol usuari que es trobi en la zona de cobertura. El servei és totalment gratuït, ofereix una velocitat de connexió limitada, orientada a navegar i correu electrònic i l'accés es pot fer des de qualsevol dispositiu mòbil (Smartphone, tablet, portàtil...)

Per accedir per primer cop a qualsevol dels tres punts Wifi del municipi, els usuaris hauran de cercar la Xarxa SantVi-Wifi i, després de seleccionar-la i acceptar les condicions d'us del portal, ja podran iniciar la sessió i accedir a Internet. Cal destacar que un cop que l'usuari entra en el sistema la primera vegada ja pot accedir a totes les zones Wifi gratuïtes del poble.

L'alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha explicat que “aquest nou servei proporciona un valor afegit a la platja i  representa un nou pas en l'aposta del govern municipal per apropar les noves tecnologies als veïns”. Segons l'alcalde, “és important que a Sant Vicenç qualsevol veí que vagi a la platja o passegi pel parc o per l'entorn de la zona esportiva pugui accedir gratuïtament a Internet”.

Tant el servei de Wifi com el conjunt d'actuacions que s'han dut a terme en els darrers anys per preparar el municipi per al futur des d'un punt de vista tecnològic, han estat impulsats per la Regidoria de Noves Tecnologies, mitjançant el Departament d´Informàtica, i promoguts íntegrament per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.08.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^