www.svmontalt.cat

Naturàlia 2016La tercera edició de la Fira Naturàlia, que es va celebrar el passat diumenge al parc dels Germans Gabrielistes, va tornar a atraure el públic interessat en les teràpies naturals. El temps va acompanyar i el parc es va omplir de paradetes amb productes naturals i en alguns espais hi havia la possibilitat de fer teràpies com massatges, reiki o reflexologia. Tot i que l’afluència de gent va ser constant al llarg de tota la jornada, durant la tarda es va registrar la major concentració de públic.

Al mateix temps, la fira oferia activitats complementàries durant tot el dia. Per exemple, es podia participar en xerrades sobre meditació, bols tibetans o Txi Kung, degustar sucs naturals, creps i diferents varietats de te i, fins i tot, dinar un menú a base de fideuada a un preu popular de 3 euros.

De fet, la fira  convidava als visitants a descobrir els espais amb la tranquil·litat de gaudir de la calma de la natura. I és que, per exemple, es podia passejar pel parc, que ofereix un entorn natural i unes vistes privilegiades, o tenir entretinguts als més menuts a l’àrea de jocs infantils. En definitiva, una fira que després de tres edicions demostra que té recorregut.

La regidora de Turisme, Gemma Duran, s’ha mostrat molt satisfeta per la bona acollida que estan tenint les fires temàtiques que es venen celebrant de manera regular, des del setembre de 2014, a diversos indrets del poble, i ha avançat que ja s’està treballant en l’organització de la propera fira, en aquesta ocasió una trobada de cotxes i motos antigues que s’instal·larà el proper 16 d’octubre, a l’Av, Toni Sors.


Naturàlia 2016     Naturàlia 2016



Naturàlia 2016     Naturàlia 2016




Publicat el 21.09.2016