X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tot a punt per a la Trobada de cotxes i motos antigues
La trobada se celebrarà el proper 16 d'octubre  amb diverses activitats preparades i les inscripcions per a participar-hi són obertes fins al 30 de setembre.


Trobada vehicles antics

Des de l'Ajuntament es fa una crida a totes aquelles persones del municipi que tinguin vehicles antics perquè participin activament en la trobada.

Vehicles anticsSant Vicenç de Montalt acollirà una Trobada de cotxes i motos antigues. Serà el pròxim 16 d’octubre, en horari de matí a l’avinguda Toni Sors, i està organitzada per l’Associació del Col·leccionisme Nou i Vell - Crisàlide amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Els participants podran passar una bona estona i gaudir d'un bon esmorzar. Primer faran una petita passejada pel poble per gaudir de la conducció i, en acabat retornaran a l’Av. Toni Sors, on els vehicles quedaran exposats al públic durant tot el matí i se servirà l’esmorzar.

Els visitants, a més de veure les demostracions de vehicles clàssics, també podran ballar swing i country o passejar entre les parades de productes vintage.

Si teniu un vehicle antic -cotxe o moto- hi esteu interessats en participar en la trobada, cal que contacteu fins al 30 de setembre amb l’Artur Mora, mitjançant una trucada al 606 90 45 96 o bé un correu a artur-mora@hotmail.com.

Trobada vehicles antics

Trobada vehicles antics

Fitxer: Trobada_vehicles_antics_16.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 187.3 kB


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.09.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^