Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Promoure la lectura i el debat com un exercici mental saludable i enriquidor

Lectura

La lectura és un exercici que es pot fer a qualsevol edat i que ens aporta beneficis en molts aspectes. Per aquest motiu, des de l'Associació de Gent Gran Els Xurravins, amb el suport de l'Obra Social "la Caixa", organitza el taller Amics Lectors per promoure entre el col·lectiu de persones grans la lectura individual i col·lectiva.

A partir del proper 6 d’octubre, els dijous de 20 a 21.30h, el grup de lectors-tertulians es reunirà al Centre Cívic El Gorg per compartir una sessió de lectura, diàleg i debat sobre temes d’actualitat. D'aquesta manera, amb les tertúlies setmanals d'Amics Lectors la gent gran pot exercitar la ment amb una de les activitats més plaents que hi ha: la lectura.

Aquest taller aporta molts beneficis a les persones que hi participen ja que a més d’estimular i exercitar aspectes cognitius com ara l'atenció, la memòria, la creativitat o la imaginació, també afavoreix les relacions humanes.

L’activitat és gratuïta però cal inscriure’s prèviament al Casal de la Gent Gran, de dilluns a divendres, d'11 a 12h, o mitjançant un correu electrònic a xurravins.inscripcions@gmail.com 


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.09.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^