Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Actuacions a la via pública per a millorar la seguretat dels vianants


En les darreres setmanes s’han instal•lat baranes de protecció en alguns indrets per evitar caigudes, s’han arranjat alguns trams de vorera i s’ha renovat l’enllumenat de l’Av. Toni Sors.

Barana La Panissera
Barana La Panissera
Amb la voluntat de millorar la seguretat i l’accessibilitat a la via pública, s’han dut a terme darrerament un seguit de treballs de manteniment en diversos espais del municipi. Una de les actuacions més rellevants ha estat la continuació de la barana de protecció ja existent a l’avinguda Regadiu, una obra que s’ha realitzat en dues fases. La intenció és garantir que ningú pugui caure per accident a la riera de la Gironella, el mateix objectiu que es pretén assolir amb la instal·lació d’una altra barana de protecció al carrer de la Panissera. Un altre dels treballs realitzats ha estat la col·locació d’una barana a les escales d’accés a l’escola Sant Jordi.

D’altra banda, a l’avinguda Toni Sors s’han canviat les llumeneres de les torres ubicades a l’aparcament. Els focus encara eren de sodi i han estat substituïts per uns altres de LED que ajuden a reduir la contaminació lumínica i suposen un important estalvi energètic.

Finalment, al carrer Mn. Jacint Verdaguer s’han fet obres en un tram de vorera per a millorar un gual adaptat, i al carrer Romaní ha calgut arranjar la vorera a causa del mal estat d’algun tram de panots.

Obres Jacint Verdaguer
Obres Jacint Verdaguer
     
Barana entorn Sant Jordi
Barana entorn Sant Jordi




Barana Av. Regadiu
Barana Av. Regadiu
     
Canvi fanals Av. Toni Sors
Canvi fanals Av. Toni Sors



Vorera c/ Romaní
Vorera c/ Romaní

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.11.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^